Veniu a gaudir de la Festa d’Estiu del Niu de la Comella!!!

Dissabte 15 de Juny de 17.00 a 20.00h

Al mig del bosc de la Comella, Comella Escultura Natura, el dissabte 15 de Juny preparem una nova instal·lació de joc i art en família. Aquesta vegada unirem música en viu, dansa, arts plàstiques tot envoltats pel bosc de la Comella entremig de la natura i les escultures de Rufino Mesa. Una tarda per jugar, crear i gaudir tan pels més petits com pels més grans!

Serà una festa de connexió, com a adults, amb la nostra vessant creadora, de joc i d’experimentació a través d’aquesta proposta artística col·lectiva. Per deixar-se anar i desconnectar o tornar a connectar amb aquest impuls de joc i experimentació. Amb la dansa, el moviment del cos, el traç amb la pintura, tot escoltant, tocant i gaudint de diferents instruments…Sense judicis, ni objectius concrets, aquí l’objectiu és el de gaudir del procés creatiu, del moment, d’experimentar, deixar-se anar i sobretot jugar amb aquesta proposta preparada amb molta cura i sempre amb un acompanyament respectuós i amb els valors del nostre projecte educatiu.

A més a més, com caracteritza les nostres festes a la natura, també prepararem un petit taller-ritual per donar valor, significat, agraïment, presencia i connexió a aquesta nova estació que tot just comença.

I com que en una festa no hi pot faltar mai es un berenar d’estiu per compartir tots junts!

L’entrada és lliure amb taquilla inversa (aportació voluntària)

Amb les vostres aportacions ens ajudeu econòmicament a sustentar el projecte per tal de poder fer front a les despeses a, tenir-ne cura…

Us hi esperem!

El dissabte 15 de Juny a les 17.00h

A càrrec de Gloria Monteagudo i Silvia Rodó

Cal que confirmeu la vostra assistència tot omplint el següent formulari: