Espai càlid on mares i pares podem trobar-nos per compartir i reflexionar sobre temes de Criança que ens preocupen. Amb un entorn preparat pel joc i el gaudir de les criatures

La maternitat i paternitat ens obre un nou món sobre la criança en el que sovint ens sorgeixen dubtes o inquietuds que desitgem compartir. Des de l’Associació Escola del Bosc la Comella volem obrir aquest espai on les famílies ens puguem donar suport, on puguem compartir sense ser jutjats, on aprendre i desaprendre de tot allò que ens remou la criança.

Alhora, durant les primeres edats de les criatures desitgem acompanyar-les en el seu creixement. És per això que hem volgut crear aquest espai de joc i relació per tal que les famílies pugueu acompanyar a lxs vostrxs fillxs i compartir amb ellxs moments de joc i aprenentatge i compartir amb altres famílies, mirades i formes de fer que ens ajudin a triar el nostre camí amb seguretat i amor. 

L’ambient comptarà amb un espai de joc preparat per les criatures i un espai on la persona adulta que l’acompanyi pugui compartir inquietuds, reflexions, emocions… amb les altres.

Gloria Monteagudo, acompanyant del projecte d’educació viva El Niu de la Comella, us acompanyaré en aquest camí on podem parlar de temes com l’alimentació, la higiene, les rutines, els límits, la gestió d’emocions, etc. i oferir-vos la meva mirada i coneixements sobre els temes parlats. Alhora convidarem especialistes que ens puguin donar pautes més concretes sobre aquells temes que més ens interessin.

Dijous de 10.30 a 12.30h

A càrrec de Gloria Monteagudo

*posa’t en contacte per saber-ne més